Nieuws

Nieuwe, verlaagde, bureaukosten voor 2020!

Gastouderbureau TOBi verlaagt haar bureaukosten voor 2020. De oudercommissie heeft hiervoor een positief advies afgegeven. Om te weten wat de kosten zijn kunt u vrijblijvend een offerte opvragen mits bekend is bij welke gastouder de opvang zal gaan plaatsvinden.

Nieuwe gastouder in Wadenoijen en plekjes vrij bij gastouders in de regio!

Vanaf februari 2020 start een nieuwe gastouder met haar werkzaamheden in Wadenoijen. Ook andere gastouders in de regio, waaronder: Zoelen, Wamel, Maasbommel en Tiel hebben weer plekjes vrij. Hier stellen zij zich voor.   Neem contact op met het gastouderbureau en vraag naar de mogelijkheden!

EHBO herhaling ingepland voor gastouders voor 2020

De nieuwe datum voor de EHBO-herhaling is vanaf nu bekend: 19 maart 2020 zal de 1e helft van de groep gastouders  weer een update krijgen. De overige gastouders kunnen de jaarlijkse herhaling in het najaar 2020 volgen. De cursus wordt aangeboden door Red Levens en de ervaren inspecteur is Nicolet Meenderink.

GGD inspectie en beproefde kwaliteitseisen.

Tijdens de zomervakantie van 2019 is gastouderbureau TOBi gecontroleerd door de GGD. Uiteraard voldoen wij, zoals elk jaar, ook dit keer weer aan alle wettelijke eisen die gesteld worden door de Wet Kinderopvang. Het nieuwe, en voorgaande, rapport(en) is hieronder in te zien:

Link inspectierapporten

Gastouderbureau TOBi is verplicht om aan de GGD bij de inspectie aan te tonen dat we op de hoogte zijn van het aantal kinderen wat een gastouder in de opvang heeft. Dit geldt ook voor de kinderen via andere gastouderbureaus. Wij vragen dan ook vanaf nu aan alle gastouders om de kindbezetting goed bij te houden en zo nodig aan te passen. Gastouders die kinderen flexibel in de opvang hebben moeten hierdoor regelmatig en vaker de kindbezetting aanpassen! Het softwaresysteem heeft een aanpassing gemaakt waardoor het mogelijk is om tijden van brengen en halen te overlappen. Hierdoor kun je het probleem met tijdelijk teveel kinderen vanwege flexibele opvang ondervangen.

Uitleg  bureaukosten voor gastouderopvang.

Bureaukosten voor gastouderopvang verschillen enorm. Als vraagouder weet je vaak niet waarom er zoveel verschil tussen de gastouderbureaus is. Het gaat bij de ouders vooral om de gastouder want die is direct betrokken bij de opvang van de kinderen. Het gastouderbureau is achter de schermen aan het werk, het is daarom niet zichtbaar wat er allemaal gedaan wordt!

Gastouderbureau TOBi is een kleinschalig regionaal bureau met een kantoor in Tiel waardoor jij als vraagouder en alle gastouders de mogelijkheid hebben om persoonlijk langs te komen. Er wordt veel waarde gehecht aan persoonlijk contact en het begeleiden van de gastouders zodat ze niet het gevoel hebben er alleen voor te staan.

Mocht jij je als vraagouder  afvragen via welk gastouderbureau de opvang moet plaatsvinden, dan adviseren wij jou om vooral met de gastouder te overleggen waar zij zich het meeste thuis voelt. De gastouder weet wat het gastouderbureau wel of juist niet doet en dat kan niet alleen bepalend zijn voor de waardering van haar eigen werk, maar ook voor de kwaliteit van opvang van jouw kind!


Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Vanwege de wet AVG doet gastouderbureau TOBi er alles aan doen om jouw privacy  te waarborgen en daarom zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om gaan. Meer informatie hierover lees je in onze privacy policy

Reacties zijn gesloten.