Enkele Gastouders

Hieronder tref je slechts een ‘greep’ in het aanbod van gastouders die beschikbaar zijn om jouw kind(eren) op te vangen. Wij hebben in héél de Betuwe en Land van Maas en Waal gastouders beschikbaar! Informeer naar de actuele beschikbaarheid direct bij het gastouderbureau.

 

Bianca

Ben je op zoek naar een ervaren, betrouwbare, gastouder voor BSO-opvang? Gastouder in Passewaaij, Tiel, vangt uitsluitend kinderen op voor  naschoolse opvang. Informeer ernaar bij het gastouderbureau!

Anne-Fleur
Ik ben Anne-Fleur Gaasbeek, 24 jaar en woon in Ingen. Ik ben al een aantal jaar nu werkzaam als gastouder. Ik heb het diploma helpende zorg en welzijn, en heb meerdere stages gelopen op een kinderdagverblijf. Mijn opvanglocatie is een gezellig appartement op de begaande grond met een tuintje. Ik ben beschikbaar van maandag tot en met vrijdag en de uren zijn in overleg. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via Gastouderbureau TOBi.

 

 

Leyla
Beste ouders in Tiel en omgeving, ik ben Leyla en woon samen met mijn man en 4 kinderen, in een eengezinswoning in de Kranshof in Tiel. Al meer dan 10 jaar werk ik met veel plezier als gastouder vanuit huis. Ik heb ervaring met kinderen in de leeftijd 0 t/m 13 jaar en vind het belangrijk kinderen de ruimte te bieden om op hun eigen niveau en tempo te ontwikkelen. In hun ontwikkeling stimuleer ik hun zelfredzaamheid. Lekker buiten ravotten of knutselen aan tafel, zingen, dansen, boekjes lezen, naar de speeltuin, naar het hertenkamp is zeker aan de orde, er is voldoende binnen en buiten speelgoed aanwezig. Verder ben ik een warm, betrokken mens, in voor een grapje en erg flexibel. Zeer binnenkort heb ik weer een aantal plekjes vrij, over de gehele week ivm kinderen die weggaan omdat ze naar school mogen. Dus.. bent u als ouder op zoek naar een huiselijke, liefdevolle opvangsfeer, dan bent u bij mij van harte welkom voor een kennismakingsgesprekje. Graag tot ziens, Leyla

Ingrid
Mijn naam is Ingrid Zondag en woon in Maasbommel. Al meer dan 12 jaar ben ik werkzaam als gastouder. Mijn beschikbare dagen en tijden zijn in overleg te bespreken. Zie voor verdere informatie mijn website: www.gastouderopvangingridzondag.nl 
Previous Image
Next Image

Carin
Hallo ik ben Carin Loenen en ik heb twee  volwassen dochters. Ons gezin bestaat verder uit een lieve hond van 2 jaar oud die gewend is om kinderen om zich heen te hebben. Ik werk al ruim 10 jaar als gastouder in Culemborg. In maart 2010 heb ik de MBO 2 opleiding zorg en welzijn behaald. Bij mij in huis word niet gerookt, er rookt soms een ding en dat is de oven bij het koekjes bakken. Ik vind het belangrijk dat ouders vertrouwen in mij hebben omdat ik hun belangrijkste bezit, namelijk hun kind onder mijn hoede zal hebben. Ik heb plaats vrij voor kinderen in de basisschoolleeftijd voor de voor- en na schoolse opvang en tijdens schoolvakantie of studiedagen. Mijn werktijden zijn heel ruim en in overleg komen wij er altijd uit!

Coby Hoets
Mijn naam is Coby Hoets, gastouder in Tiel. Ik heb een eigen website waarop u de informatie kunt vinden over wie ik ben en hoe mijn opvang locatie eruit ziet. Mijn gastouderopvang heet: Kids kinderopvang in Tiel.  U kunt bij ons terecht van s ’morgens 06:00 uur tot in de avond voor flexibele opvang voor kinderen van 0 t/m 4 jaar.  Alles is mogelijk in overleg ook in de vakantieperiodes kunt u bij ons terecht. Ga naar:  www.kidskinderopvangtiel.com en meldt u aan voor een gesprek of voor vrijblijvende informatie.  

 


Geertje
Hallo,  ik ben Geertje. 50+er en ik woon samen met mijn man en zoon in Tiel,vlakbij winkelcentrum Quadrant Al meer dan 20 jaar ben ik met veel plezier gastouder. De band en het vertrouwen die ik met mijn gastkindjes opbouw, maakt het werk voor mij zo mooi om te doen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich in een veilige en vertrouwde omgeving kunnen ontwikkelen en daardoor echt kind kunnen zijn. Hun fantasie en creativiteit kunnen ontplooien door samen boekjes te lezen, zingen, puzzels maken, buiten spelen en nog veel meer gezellige momentjes. Ik beschik over alle benodigde diploma’s en certificaten. Dus bent u op zoek naar een liefdevolle, huiselijke omgeving voor uw kind, neem dan gerust contact op voor een kennismakingsafspraak.

 


Wil
Mijn naam is Wil Gomersbach.  Ik werk al 12 jaar als gastouder voor Gastouderbureau TOBi met heel veel plezier. Ik ben alleenstaand  en woon samen met mijn 2 dochters.  We hebben een heerlijke tuin met daar een groot hok met knuffel konijnen en binnen 2 katten.  Er is genoeg speelgoed aanwezig.  Ik woon in Tiel, in de wijk Rauwenhof, een kindvriendelijke en groene wijk.  Er  zijn veel speeltuinen en grasvelden in de buurt en ik ga ook graag met de kids naar buiten.  Ben graag met kinderen bezig en op de vrijdag morgen gaan we vaak op bezoek bij de Opa’s en Oma’s  op de afdeling De Schakel in het ziekenhuis, gezellig wat drinken en snoepen en een activiteit. Ik heb alle dagen plek voor opvang voor kinderen van 0-4 jaar en ben erg flexibel in opvang.  Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zich thuis voelen bij ons: elk kind is uniek en mag ook boos zijn en dan praten we samen er over hoe we het kunnen oplossen. Voor meer info kunt u contact opnemen met Gastouderbureau TOBi.

 


Toos
 Ervaren gastouder in Wamel heeft ook nog plekjes vrij om kinderen op te vangen. Vraag ernaar  bij gastouderbureau TOBi !

 


Marloes
Ik ben Marloes, getrouwd met Ernst en mama van Eva (jan 2014) en Sem (juni 2016). Als Gastouder MEES zijn wij op zoek naar kindjes, er zijn meerdere dagen in de week beschikbaar. Kijken naar de behoefte van de kinderen staat bij MEES centraal. Het kind volgen en daar op in spelen. Creativiteit, voorlezen, lekker naar buiten, de keuken in en vooral lekker spelen. Dit zal ook terug komen in de thema’s waar MEES mee werkt. Op zoek naar een gastouder in Tiel Passewaaij? Neem eens een kijkje op onze Facebook pagina: GastouderMEES!  Groetjes Marloes.

Wendy
Mijn naam is Wendy, 34 jaar en woonachtig in Zoelen met mijn vriend en dochter van 6 jaar oud. 
Toen ik in 2004 mijn diploma SPW behaald heb ben ik in de kinderopvang gaan werken. Ik heb sindsdien op diverse kinderdagverblijven buitenschoolse opvang en bij gastouderbureaus gewerkt. Ik wilde graag thuis zijn voor mijn dochter en toch ook andere kids opvangen. Ik heb thuis veel dieren en de ruimte om buiten van alles te ondernemen. Zo ben ik nu terecht gekomen bij TOBI, en ben ik sinds oktober 2018 officieel van start gegaan als gastouder! Wat bij mij in de opvang centraal staat is dat de kinderen gezellig met ons gezin meedraaien. De kinderen die hier in de opvang komen zijn net zo thuis als dat wij zelf thuis zijn. Voor iedereen geldt de zelfde regels en we houden van elkaar zoals we zijn. We voeren samen de diertjes die we hebben, kippen konijnen en katten. We werken samen in de moestuin. We spelen spelletjes en kleuren knutselen of puzzelen wat. Of we doen lekker niks, want dat mag hier ook gewoon. Omdat het bos bij mij om de hoek is maken we ook geregeld een wandeling. Er mag veel bij mij en er moet weinig. Zolang er met respect met elkaar en de dieren word omgegaan kunnen we alle kanten op. Neem voor meer informatie contact op met het gastouderbureau!

Cindy
Gastouderopvang Oranje, professionele, kleinschalige en gezellige opvang in het Betuwse Buren. Hallo, ik ben Cindy, ben 40 jaar en ik woon samen met mijn man en twee kinderen, een zoon van 12 en een dochter van 10 jaar. Ik werk sinds 1997 in de kinderopvang. De eerste 11 jaar bij een peuterspeelzaal bij kinderen in de leeftijdsgroep 2-4-jarigen en de laatste 9½ jaar werk ik bij een kinderdagverblijf op een babygroep 0-2-jarigen. Ik kies ervoor om per 1 januari 2018 gastouder te worden omdat ik kleinschalige opvang wil bieden en alle kinderen alle aandacht kan geven. Ik bied flexibele opvang voor kinderen van 0-4 jaar. Op maandag, dinsdag en donderdag bied ik meer opvangplekken aan. Heeft u andere wensen, dan kunt u daarnaar vragen.Genieten doe ik van de kinderen door hoe zij zichzelf zijn en ontwikkelen met hun eigen talenten. De baby’s met hun gezichtsuitdrukkingen en ontwikkeling, de dreumessen met hun grenzen zoeken en ondeugendheid die kan ontwikkelen en de peuters met hun grapjes, stoere grote kinderen gedrag en hun vaak aangeboden hulp. Ik vang kinderen op in een gezellige, helpende, vrolijke en huiselijke sfeer met grapjes en knuffels. We gaan SAMEN binnen en buiten spelen, naar de speeltuin, knutselen, bouwen, nepkoken, echte koekjes bakken en ga zo maar door. Bent u net zo enthousiast als mij en wilt u daarom informatie? Dan kunt u op mijn website www.GastouderopvangOranje.com kijken, mij mailen t.a.v. GastouderopvangOranje@gmail.com of via gastouderbureau TOBi  contact opnemen.

Reacties zijn gesloten.